Stilte voor een nieuwe storm…

by admin on July 30, 2011

Er is al weer enige tijd verstreken sinds mijn laatste tentoonstelling in Amsterdam. Het was fijn om te merken dat zoveel mensen belangstelling hebben in mijn werk en sommigen het nu ook in hun huis hebben hangen.

Ook mijn nieuwe website heeft er voor gezorgd dat twee van mijn schilderijen een enkele reis naar Amerika hebben gemaakt.

Daarna stilte voor de (nieuwe) storm. Opruimen, een inspirerende reis naar Afrika, met een hoofd vol idee├źn en schetsen terugkomen en op mijn atelier de lege doeken klaar zien staan, vragend om aandacht.

Wat zal erop komen. Worden het de luchten, de kleuren van Afrika? De wereld van de dieren die we voor even mochten delen? Tanzania?

Maar allereerst gaat mijn aandacht naar een nieuwe tentoonstelling die in oktober zal komen in Den Haag samen met twee vriendinnen in de kunst.

Verdere informatie volgt…

Previous post:

Next post: