Expositie bij Graafstal Optiek in Wassenaar

by admin on August 24, 2012

Marijke vindt het bijzonder leuk met een aantal van haar schilderijen, collages en inktwerken, bij Graafstal Optiek in Wassenaar te mogen exposeren.

In deze mooie, strak vormgegeven winkel vindt zij dat haar werk uitstekend tot zijn recht komt.

Marijke Dekker-Hollants (1946) volgde de vakopleiding Beeldende Kunst, onderdeel schilderkunst – praktische & kunsttheoretische vorming aan de Nieuwe Kunstschool te Oegstgeest, na in de VS gestart te zijn met schilderen aan het Oakland Community College. Zij exposeerde daarna regelmatig in groepstentoonstellingen en ook enkele malen met een solo expositie.

Frans Graafstal heeft al meerdere exposanten gastvrij onderdak geboden. Maar hij heeft meer pijlen op zijn boog: zijn liefde voor jazzmuziek resulteerde in een toenemende populariteit van “Jazz Sociëteit Wassenaar”, waar de concerten in september weer een aanvang nemen.

Previous post:

Next post: